ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Ποια είναι η διαδικασία αλλαγών ή επιστροφής χρημάτων?

ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΟΥΣ/ΜΕΓΕΘΟΥΣ: Για αλλαγή με κάποιο άλλο είδος ή αντικατάσταση προϊόντος (π.χ. λόγω ελαττώματος), μας επιστρέφετε το προϊόν μέσω Γενικής Ταχυδρομικής ή ΕΛ.ΤΑ, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για την πρώτη αλλαγή, τα έξοδα αποστολής τα καλύπτουμε εμείς!

*Επιστροφές από άλλους μεταφορείς δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολής.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ: Τα δέματα βρίσκονται υπ 'ευθύνη σας μέχρι να φτάσουν πίσω σε εμάς, συνεπώς θα θέλαμε να είστε πολύ προσεκτικές με τα προϊόντα που παραλαμβάνετε. Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου... ζητάμε από εσάς να μη "κακομεταχειρίζεστε" τα προϊόντα εάν δεν επιθυμείτε να τα κρατήσετε - κάποια άλλη κοπέλα ίσως τα θέλει περισσότερο από εσάς :)

Το White in Paros διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτές αλλαγές & επιστροφές χρημάτων, εάν το είδος που επιστρέφεται:

Δε βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ή επιστραφεί ελαττωματικό ή κατεστραμμένο)

Δεν συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο (τη βρίσκετε πάντα συνημμένη στη φόρμα αλλαγής)

Σε ανάλογη περίπτωση, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των εξόδων αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του! Η χρέωση για την επιστροφή είναι 4€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η αποστολή πραγματοποιείται με δική μας χρέωση και κατόπιν, το ποσό των 4€ αφαιρείται από το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Οι επιστροφές γίνονται μέσω Alpha Bank. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας (Alpha Bank ή Τράπεζα Πειραιώς) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 - 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.

Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές, σε προϊόντα όπως σκουλαρίκια, καλσόν, κάλτσες και εσώρουχα, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό.

Στα προϊόντα της κατηγορίας OUTLET και στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ, δεν πραγματοποιούνται επιστροφές, παρά μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε, αποδειχτεί ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση, αλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με άλλο προϊόν της κατηγορίας OUTLET,  κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημά μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ: Μέσα στο δέμα σας και προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή σας, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η «Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος» την οποία θα έχετε παραλάβει μαζί με την παραγγελία σας. Στη φόρμα αυτή θα πρέπει να σημειώσετε τον κωδικό παραγγελίας σας, καθώς και το αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να μας στείλετε έναν αριθμό IBAN μαζί με την Τράπεζα & το Όνομα Δικαιούχου.

Η διεύθυνση αποστολής είναι: White in Paros, Ναουσα Πάρος, Τ.Κ 844 01

Σε περίπτωση που το δέμα σας δεν περιέχει τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link.

Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΏ